Гаранция

Грижата за здравето на вашите зъби и зъбни фасети продължава и извън стоматологичния кабинет. Здравето на вашите зъби, венци и фасети зависи от работата на вашия стоматолог, но и от вашите ежедневни грижи – ефективно почистване на зъбите и спазване на препоръките на вашия лекар.

 

Естедентал дава гаранция за качеството и дълготрайността на услугите си само при спазване на препоръките.

 

Това обикновено включва редовни контролни прегледи и определени грижи за вашите зъби и зъбни фасети у дома. Честотата на контролните прегледи се определя от предразположеността ви към развитие на кариес, от наличието на по-сериозни заболявания на зъбите и венците, от вида на вашите фасети и други фактори.

За да сме сигурни, че нашите пациенти ще полагат ефективни грижи за зъбите си, ние създадохме книжка с препоръки за това как да се грижите за зъбите си, за венците си и за вашите фасети – порцеланови и фотополимерни.

При приключване на вашето дентално лечение, вие ще получите книжка и документ за гаранция, в който ще бъдат определени дати за вашите контролни прегледи. При всеки възникнал проблем в периода на гаранция ще получите безплатно възстановяване, ако сте спазвали нашите препоръки.